Foto gemaakt door Jacob-Carl Pauw | Pauw Media

Carolina


"Betrokken zijn is met passie en bewogenheid iets van je leven delen met anderen"

Op 18-jarige leeftijd ben ik begonnen in het bedrijfsleven. Ik had mijn diploma van het Schoevers Instituut maar net binnen, en begon aan een periode van ruim 30 jaar bedrijfsleven waarin ik gewerkt heb op verschillende plekken zoals achter de balie als receptioniste en management assistentie als office manager en directie secretaresse. Dat werd een mooi, dynamische periode. Heel goed en heel leerzaam. Veel uitdagingen gekend en mooie mensen ontmoet.

Betrokken zijn

Betrokken blijven

Recht doen

Aan die ander

Sinds 2010 ben ik naast mijn betaalde baan ook vrijwilligerswerk gaan doen op het gebied van schuldhulpverlening. Mijn man en ik hebben samen een training gevolgd bij 'SchuldHulpMaatje', een vrijwilligersorganisatie die mensen wil helpen met (dreigende) financiële problemen en het Diaconaal Netwerk Barneveld. Het sprak ons erg aan om anderen daarin te mogen en kunnen helpen. We realiseerden ons niet dat het ons zo veel zou doen. We maakten hele wonderlijke dingen mee, maar ook hartverscheurende zaken. De gebeurtenissen zouden grote veranderingen met zich meebrengen...

Betrokken zijn en 'recht doen aan anderen'.

In 2013 merkte ik dat mijn hart uitging naar hulpverlening en heb ik bewust mijn ontslag ingediend en afscheid genomen van het bedrijfsleven, op dat moment nog totaal niet wetende wat er mij stond te wachten . . .

Diezelfde dag hadden mijn man en ik een vergadering bij het Diaconaal Netwerk, daar hoorden we dat zij dringend een coördinator thuisadministratie zochten. Ik wist dat mijn avontuur op dat moment zou beginnen.

Het Leven vieren | Vier het Leven | Vier een hoop-vol-LevenMam, waar ben je nu goed in? Dat is een hele goede vraag van mijn zoon waar ik helemaal écht authentiek super fantastisch liefdevol trots op ben! Wanneer ik aan hem denk dan komen woorden naar boven zoals: vakman, specialist, drive, kennis, autodidact, smart very smart, krachtig, mensenmens, strijder, heel leuk en bijzonder mooi mens met net ietsie pietsie te veel passie,

kan dat trouwens ;-) ? Te veel passie ?

Misschien voel je het al aankomen. Mijn zoon houdt zich bezig met een (beperkt)

aantal dingen in zijn leven, in zijn werk, hobby en vriendschappen en

daar blinkt hij dan ook gepassioneerd in uit !!


Tja, waar ben ik nu écht goed in, ik vind zoveel dingen leuk, interessant, boeiend, vreemd, gek,

kan zo nieuwsgierig zijn, oh nee, belangstellend. Volgens mijn zoon doe ik, wanneer ik ergens aan begonnen ben iets niet zo lang, huhhh!

Wel hoor :-) enkele belangrijke dingen zeker wel... Daar is mijn omgeving dan ook dankbaar voor.

En voor de rest ... zou iets van het palet hieronder wellicht iets kunnen zeggen over

hoe ik het leven vier... want écht er is zo niet normaal

fantastisch veel moois om te ontdekken :-)